Доставките на поръчките се извършват с куриерска фирма Спиди АД (По желание на клиента пратката може да се достави с куриерска фирма Еконт експрес ЕООД, като сумата на доставката се изчислява по тарифа на куриерската фирма.) Доставката е експресна, т.е. след потвърждаване на поръчката и изпращане, тя ще бъде до посочения от Вас адрес на следващия работен ден. За някои населени места куриерската фирма изпраща по график и не доставят всеки ден. За тях доставката може да отнеме 2-3 работни дни.

 В услугата е включена опция за преглед и тест преди заплащане на стоката, ако е избран начин на плащане наложен платеж. При необходимост стоките могат да бъдат върнати и заменени съгласно общите условия.

НАЧИНИ ЗА ДОСТАВКА

Доставка до офис на куриер – пратката се изпраща до посочен от Вас адрес на куриерска фирма, а цената зависи от тарифата на куриерската фирма.

Доставка до адрес на клиента – пратката се изпраща до посочен от Вас адрес със Спиди, а цената зависи от тарифата на куриерската фирма.

Безплатна доставка – при покупка на стоки на стойност над 150лв доставката е БЕЗПЛАТНА.

СРОК НА ДОСТАВКА

Поръчки, приети до 14:00 в работен ден се обработват и изпращат в рамките на  деня. Поръчки, приети след 14:00 в работен ден или в почивен или празничен ден се обработват и изпращат в следващия работен ден.

При забавяне на доставката, поради независещи от нас причини, ще бъдете уведомени.

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКА

След направена от Вас поръчка в сайта, ще получите обаждане по телефон за потвърждението й. В случай на изчерпан продукт ще се свържем с Вас до 24 часа.

НАЛИЧНИ КОЛИЧЕСТВА

Онлайн магазинът не се ангажира, че всички предлагани артикули са налични към момента на направената поръчка. Продуктът може да е изчерпан поради покупка от друг клиент. В случай, че даден продукт не е наличен към момента,  ще се свържем с Вас , за да Ви уведомим кога ще го получим. Ако срокът на доставка Ви устройва, ще задържим поръчката и ще я изпратим, когато получим поръчания от Вас продукт. Някои артикули изискват предварителна поръчка от клиент, за да бъдат изработени и съответно изпратени. В период на кампания на намаления не гарантираме достатъчна наличност  от всички продукти. Ако в период на намаления сте поръчали продукт, който се е изчерпал ще се свържем с Вас, за да Ви уведомим, че не можем да доставим поръчката и няма да може да я задържим до зареждане на допълнително количество.

*При финализиране на поръчка, вие получавате информация за точната крайна сума за заплащане при получаване на поръчката си. Ако при доставка тази сума се различава, моля да се свържете с нас своевременно, за да отстраним разликата, ако е настъпила такава по неизяснени причини.

Меню